Hjem> Produkter> Utendørs belysning> Lawn Lamp> utendørs hage gate lys
utendørs hage gate lys
utendørs hage gate lys
utendørs hage gate lys
utendørs hage gate lys
utendørs hage gate lys

utendørs hage gate lys

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Produktegenskaper

OpprinnelsesstedKina

Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Landskapslys
produktbeskrivelse
LOWN LAMP PRODUKT FUNKSJONER: Gjør hagen din mer spennende
1 、 Energibesparing og miljøvern
Plenlys bruker LED -brikker som lyskilde, som kan oppnå høy effektivitet og energisparing, og ha en lang levetid uten behov for hyppig pæreutskiftning. Samtidig har ikke LED -lys ultrafiolett og infrarøde stråler, noe som ikke vil påvirke planteveksten og oppnå målet om energibesparing og miljøvern.
2 、 Flere stiler å velge mellom
Produkter fra plenen kommer i forskjellige stiler, og forskjellige stiler av plenlamper kan velges i henhold til de forskjellige stilene i hagen. For eksempel kan sirkulær, firkantet, bjelkeformet, spotlight type plenlys, etc., oppfylle forskjellige hagedesignbehov. Garden lys
3 、 Vakker og praktisk
Plenlys kan skape forskjellige atmosfærer og gjøre hager vakrere ved å justere lysstyrken og fargen på lyset. Samtidig har plenlys et bredt belysningsområde, noe som kan gi tilstrekkelig belysning for hager og forbedre verdien om natten.
4 、 Enkelt å installere
Installasjonen av plenlys er veldig enkel, bare grave en grunne grop på riktig sted og installer plenlysene i den. Plenlys kan drives av solenergi eller strømforsyning, og strømforsyningsmetoden må vurderes under installasjon. Landscape Lights
Oppsummert har plenprodukter god energisparende og miljøvern, vanntett og lynbeskyttelse, forskjellige stiler, vakre og praktiske og enkle installasjonskarakteristikker. De er vanlige og viktige lysutstyr i hagelandskap.
Lawn Lamp
street lamp
Hjem> Produkter> Utendørs belysning> Lawn Lamp> utendørs hage gate lys
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende