Hjem> Nyheter
July 05, 2024

Hva er funksjonene og fordelene med akryllampeskjermer?

Akryllampeskjermer er et populært materiale i moderne hjemmet dekorasjon, og deres funksjoner og fordeler er foretrukket av mennesker. La oss diskutere funksjonene og fordelene med akryllampeskjermer.

July 05, 2024

Fordeler med akryllampeskjermer

1. Høy gjennomsiktighet og lysstyrke: Akryllampeskjermer har utmerket gjennomsiktighet, og deres lysoverføring kan nå mer enn 92%, noe som gjør at lyset kan trenge mer ut og forbedrer lysstyrken og komforten til innendørs lys. Den høye lysstyrken gjør det mulig for akryllampeskjermen å presentere en lys og myk belysningseffekt, og skaper en varm og behagelig atmosfære for innendørsrommet.

July 04, 2024

Fordeler med å installere plenlys

Plenlys er energisparende og miljøvennlig. De fleste moderne plenlys bruker LED -pærer, som har fordelene med lavt energiforbruk og lang levetid. Sammenlignet med tradisjonelle glødelamper, er LED-plenlamper mer energisparende og miljøvennlige, noe som kan redusere energiforbruket og redusere miljøforurensning. Derfor, når du velger plenlys, anbefales det å prioritere LED -pærer for å oppnå energibesparing og miljøvern.

July 04, 2024

Hva er egenskapene til plenlys?

Vi gir deg høyeffektivitet og energisparende plenlys, egnet for plener rundt parker, hagevillaer, etc., samt fotgjengergater, parkeringsplasser, ruter og andre steder. Utformingen av plenlys gir hovedsakelig sikkerhet og skjønnhet til landskap i urbane rom med utseende og mykt lys. De er generelt enkle å installere og svært dekorative. De kan brukes til dekorative formål i grønne belter i parker, hagevillaer, firkantede grønnsaker og andre stede

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende